Ni som följer min blogg har säkert förstått att jag som många andra gillar korv. Det finns bättre och mindre bättre korvar. Anledningen till att vi har korv nästan varje måndag beror på att vi gillar korv i olika former. Vi har skapat traditionen som en efterapning från en av en och min frus svärsöner, Erik. Han gillar också korv precis som sina söner, mamma är nog lite "si så där förtjust i korv". Nästa måndag blir en utmaning om vilken av två korvsorter som är bäst. Kanske kommer jag att låta blindtestet bestå av fler korvsorter. Vi får se.

Nästa vecka när det är korvmåndag har jag bestämt mig för att göra ett blindtest om vilken grillkorv som är bäst. Jag begränsar mig till två korvsorter, SP - Charks lyxgrillare och Scans Svensk grillkorv. Ska bli intressant att se vem som vinner. Är det grillväder kommer kompatanterna att grillas på kolgrill.

Må bästa korv vinna!