Jag fick i början av året en present som kallas "Smakbox". Du kanske också har en prenumeration på den? Personligen tycker jag det är ett trevligt koncept. Innovativt att komma på en sådan affärsidé.

Om du har en prenumeration får du en smakbox vid sex olika tillfällen under året. Innehållet i boxen betingar i handeln ett värde mellan 350 och 450 kronor. Varje box kostar 199 kronor om du prenumererar, inkl. frakt.

Det finns olika smakriktningar att välja, när det gäller boxarna. Min inriktning är måltid. Utan att överdriva så har mina boxar innehållit många produkter som inspirera till att laga mat med nya ingredienser. Å andra sidan finns det även varor som jag inte är speciellt intresserad av eller som tilltalar mig. Inget jag hänger upp mig på, det finns alltid någon att ge bort till.

På Smakbox egen hemsida kan du läsa mer om vad det hela handlar om:

https://www.smakbox.se/  Det är bara att surfa runt för att skapa dig en egen uppfattning.

En prenumeration på Smakbox tycker jag är en perfekt julklapp eller present till den som är intresserad av matlagning. Ger du bort en prenumeration på Smakbox är det mottagaren som själv väljer inriktningen på boxarna. Smart!