Koljafilé i ugn med rödkålssallad, sjögrässallad, kall sås och nypotatis.

Koljafilén: Salta eller rimma fisken, gör några tunna snitt i filén tryck försiktigt ner lite franska örter. Tillaga i ugnen 175 grader ca 20 minuter.

Rödkålssallad: Strimla rödkål, lägg i en skål, salta kålen med flingsalt, riv ner lite färsk ingefära, lite sallad av grönt och häll över en valfri vinäger i måttlig mängd. Blanda

Sjögrässallad: Prova gärna, krispigt och gott. Köpte lite i fiskdisken. Jättegott med sjögrässallad till vitfisk.

Kall sås: Grekisk yoghurt, hackad dill och en skvätt sweet chilisås.

Potatis: Gör som du brukar göra. Mos av något slag går också bra.

Fisk är jäv….. gott!

Färskaste och godaste fisken från: #bästistan..............Om du bor i Kristianstad med omnejd.