Idag sejfilé. En fantastisk fisk.

 Smörstekt sej med sötpotatispuré:

Sejfiléer, lägg filéerna i saltlake ca 35-40 minuter, eller längre om du vill

Krydda fisken med en blandning av vitpeppar, svartpeppar och ingefära på burk

Stek sejen i smör. Ta av den från spisen när den håller knappa 50 grader. Stek försiktigt

När fisken steker gör du fetaostsmul, fetaost, rostade solroskärnor och dill. Rostade solroskärnor kan du finfördela i en mortel, smula osten och blanda med solroskärnorna och dill

Sötpotatismos:  Skala och dela sötpotatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i saltat vatten. Mosa tillsammans med  smör. Blanda i limeskal och limesaft. Smaksätt med örtsalt och vitpeppar.  Vispa ihop detta till mos med OmegaVispen, om du har en sådan.

Fetaostsmulet: Detta strör du över hela rätten.