Frukostkorv med potatismos går fint att variera lite, om du känner för det. Annars är väl det mest vanliga att steka korven och servera den med potatismos.

Här kommer ett annat sätt! Inga söndergnuggade geniknölar för att komma fram till detta.

Korv

  • Värm ugnen till 250 grader
  • Dela lunchkorvar på längden och lägg dem i en smord ugnsform
  • Gör en blandning av olika sorters senap och bred över korvens köttsida
Potatismos
  • Tillaga moset på traditionellt sätt
  • Blanda ner äggula/äggulor
Sås
  • Koka ihop en bechamelsås 
  • Sikta ner Colman's senapspulver efter smak
  • Smaka av med salt och svartpeppar
I formen
  • Klicka ut potatismos runt korven
  • Häll sås över både mos och korv
  • Gratinera i ugnen 10-15 minuter
Vad hände först: Tillverkning av Colman's senapspulver eller slaget vid Watreloo?