Äggnudlar, grönsaker, strimlad karrékotlett, hoisinsås och chiliolja det är smaskens.

Grönsaker 

  • Salladslök
  • Strimlad vitkål 
  • Broccoli
  • Körsbärstomater
  • Vattenkastanjer
  • Röd paprika
  • Svartkål

  • Jag kryddar kotletterna med salt och svartpeppar. Steker dem hela i stekjärn och strimlar när de är färdigstekta.
  • Nudlarna är inga konstigheter. Läs på förpackningen. Skölj nudlarna i kallt vatten när de klara så att de inte klibbar ihop innan de ska stekas.
  • Stek grönsakerna i exempelvis en wokpanna, annan panna går även det alldeles utmärkt.  Tomaterna behöver inte stekas. Grönsaksblandningen kan bestå av några helt andra sorter. Bäst är att ta det som du tycker om. Vattenkastanjer tycker jag däremot sätter lite extra piff.
  • Blanda ner kött och de kokta nudlarna. Smaksätt med hoisinsås och chiliolja. Istället för hoisinsås kan mycket väl japansk soja användas. Stek vidare en stund.
  • Då var det klart!