Jag är ingen lobbyist för fisk, däremot älskar jag färsk fisk och vill att alla ska ta till sig denna delikatess. Inget fel på fiskpinnar som innehåller mycket och bra fisk, inte bara panering. Eldoradopinnar är väl inte att föredra. Fisk är näringsrikt, för alla. 

Nu ger jag mig ut på hal is och säger, efter en ovetenskaplig undersökning, att det inte är många barnfamiljer äter färsk fisk. Det blir i BÄSTA fall fiskpinnar eller fryst norskodladlax, fylld med antibiotika och andra anabola för att den ska växa fort. Som sagt, det är inte fel med fiskpinnar, men läs innehållsförteckningen.

 Nu tänker jag så här: Lär barnen äta färsk fisk! Det är dyrt, men varför inte lägga sedlarna på färsk fisk, istället för att springa till exempelvis Burger King, Mc Donalds eller Max.

Inget fel på att besöka en hamburgerkedja en och annan gång. Men lär barnen äta hemma och tillaga färsk fisk som en festmåltid. Tror i min enfald att barn tycker om färsk fisk om den tillagas med hjärtat. Satsa på färsk fisk och gör maten till fest.

Färsk fisk är gott men dyrt. Bättre med färsk fisk än skräpmat som kostar ännu mer!