Inte för att jag är en hejare på att laga asiatisk mat, äter det väldigt gärna och tillagar det på mitt vis.

För mig är äggnudlar fantastiskt gott, då får det också bli det när jag försöker mig på det asiatiska stuket.

Grönsakerna liknar det jag gärna har i vårrullar. Spetskål, grönkål, purjolök och frusna ärtor.

  •  Strimla spetskål, skiva purjolök, repa grönkål. Stek spetskål, grönkål, purjolök och frusna ärtor tills de blir mjuka
  • Kycklingfilé steks och delas i skivor
  • Kryddade kycklingen med flingsalt som var blandad med vitlök och till det lite svartpeppar
  • Äggnudlar kokas enligt förpackningen
  • Låt rinna av i durkslag
  • Tillbaka i kastrullen och tillsätt några matskedar kinesisk- och japansk soja. Lika delar av varje
  • Blanda ihop nudlar, grönsaker och kyckling
  • Lägg sjögrässallad och några tomater ovanpå
Tycker det blir lite asiatiskt stuk över det här!