Rotmos är oerhört gott! Jag äter det gärna med fläsklägg. Nu är det så illa att varje gång min fru äter fläsklägg så blir hon magsjuk. Varför begriper hon inte eftersom hon även har en medicinsk utbildning. Jag fattar ingenting, mår som en prins på fläsklägg. När vi ätit rotmos med hemgjord viltkorv, grove pölser från Inderöy Sakteri i Norge, köttkorv eller fläskkorv, då mår hon som en prinsessa. Tycker detta är mycket egendomligt. Till saken hör att fläskläggen leverats från flera olika leverantörer som inte har med varandra att göra. Lös detta om ni kan?!

Idag är det korvmåndag och då ska det vara korv!

Idag blir det därför rotmos med köttkorv. Gör allt för att min fru ska må bra! Egen viltkorv hade inte varit dumt, blev inte så eftersom jag ligger på latsidan när det gäller jakten.

Vad det gäller rotmos och köttkorv tror jag inte någon ingående beskrivning behövs. Bara att sjuda korven och att koka kålrot, potatis och morot mjuk och sedan mosa med en potatisstöt och vispa ihop. Lite, lite vitpeppar behövs också eller om du hellre vill, kryddpeppar.