Det här tycker jag är gott tillsammans med pasta:

Tillaga hel kycklingfilé antingen i enbart stekpanna eller bryn kycklingen runt om och laga klart i ugnen. Salta och peppra kycklingen. För att vara på den säkra sidan är min regel att kycklingens innertemperatur bör vara 70 grader när den är klar. Lovar att den är saftig.

Stek färska kantareller i smör tillsammans med malen svartpeppar, salt och lite hackad persilja . Häll gärna av överblivet smör innan du tillsätter creme fraiche så att det blir en riktigt krämig sås. Ibland tycker jag att man kan unna sig både creme fraiche, smör och grädde. Inte varje dag. Tillsätt därför dessutom lite grädde. Det blir krämigt och gott.

Servera

Kokt pasta i en djup tallrik, häll den krämiga såsen med kantareller över pastan, riv en rejäl mängd parmesanost över pasta och sås, lägg skivad kycklingfilé ovanpå pastan och till sist en näve ruccola överst.

Smaklig måltid!