Pasta med kabanoss, gul lök, hackad vitlök, färska champinjoner, hela tomater från Mutti och en skvätt grädde.

En enkel rätt som jag funderade ut idag.

Så här gjorde jag idag:

Delade champinjonerna, fräste i smör och olja tillsammans med gul lök och finhackad vitlök och svartpeppar tills svampen kändes nästan ”mogen”, korven som skurits i slantar fick åka ner i grytan, stekte vidare. Tillsatte en burk av Muttis hela tomater i tomatjuice (Mutti Pelati). När allt kokt ihop fick 1 dl grädde göra sällskap tillsammans med chiliflakes. Klart!

Pastan kräver ingen större genomgång. Tillaga en pasta som står på din egen topplista.

När pasta och ”korvblandningen” är klar är det bara att vända ner pastan med korven och servera med parmesan och lite sallad. Idag svartkål och spetspaprika tillsammans med olivolja och kallpressad rapsolja, smaksatt med Örtsalt Toscana.