Än är det inte för sent att grilla om du inte grillar året runt, då är det aldrig för sent eller för tidigt. Grillad korv glider nog ner hos de flesta. Det fina med korv är att det finns så många variationer på smaker och att det går ganska snabbt att grilla.

Hemma hos oss står korv på menyn en gång varje vecka. Är det väder att grilla gör vi det mer än gärna. Det är inte bara korv som finns i mängder av olika kryddningar, det finns även många tillbehör att variera med för att få till en mättande middag.

Denna vecka fick det bli grillad smal kabanoss samt klassisk grillkorv, i det här fallet kallad ”lyxgrillare”. Till detta en potatissallad med grillade potatisar, röd paprika, vitlök, fetaost, strimlade sugar snaps och persilja.

Enkel tillagning:

 Koka några mindre potatisar som sedan vänds i olja för att gå en stund på grillen, gärna under lock för att få en god grillsmak. Ett annat alternativ är att tillaga potatisen i en stekpanna eller i ugnen.

Strimla grönsakerna och blanda med potatis och fetaost. Riv över vitlök, pressa även med citronsaft eller saft från lime, lite persilja är också gott att tillsätta. Blanda igen och smaka av med flingsalt och peppar

En mättande korvmåndag med goda grönsaker!