I mitt tycke finns det fyra bra saker att ha i kylskåpet när jag grillar, steker, lagar mat i ugn eller gör grytor:

·         Hoisinsås. Penslar ofta kött som jag gör i ugnen med denna sås. Penslar köttet med Hoisinsås, kryddar på detta med kryddor jag gillar

·         Ska det vara stark mat använder jag hemskt gärna en riktig Srirachasås. Den är stark. Prova dig fram.”Ground Chilli & Carlic In Oil, går inte heller den av för hackor. Riktigt stark  –Sambalolek, släng dig i väggen!

·         En riktigt bra tomatpuré med 99,5 % tomat. Den kan du använda när du gör en marinad som du kryddar efter eget behag. Mild, medium eller stark. Blanda med lite olja och kikkoomansoja. Lätt att pensla köttet, tack vare tomatpurén.

·         Du kan använda allt i ugnen på grillen eller i en gryta. Tänk bara på att få rätt smakkomination.  Inte för starkt och inte för mesigt.