Det är lite trist att grilla när det ösregnar....

Riktigt rökt sidfläsk är gott och det finns många välsmakande kombinationer man kan använda det rökta fläsket till.

I dagligvaruhandeln är vi oftast hänvisade till att erbjudas fläsk antingen rökt eller rimmat i olika former av paketeringar. I min smak inte alltid så som jag vill ha fläsket. Det finns ingen garanti att rökt fläsk verkligen är rökt, kanske har det sprutats in rökaromer. Så är det i många fall.

Vad göra av det inköpta rökta fläsket, äkta rökt?

Grillar fläsket lätt, på kolgrillen.

Till detta något som heter Lyxsallad med extra allt. En otroligt god sallad som alltid fått högsta betyg då jag serverat den Recept här:

https://www.tasteline.com/recept/lyxsallad-med-extra-allt/

Jag brukar använda mathavre i salladen istället för vad som beskrivs i receptet. Det är naturligtvis en smaksak vad du eller jag väljer. Solroskärnor istället för nötter går lika bra.

Prova gärna lyxsallad med extra allt! Mycket gott!