Dagens rätt är en blandning hämtad från min favoritsida när det gäller uppslag för att laga god mat: www.receptfavoriter.se

Det blir grillad entrecote.

Så här grillar du entrecote: https://receptfavoriter.se/recept/grillad-entrecote.html?search=grillad%20entre

God potatis till köttet: https://receptfavoriter.se/recept/potatistimbal.html?search=potatis

Istället för sås: https://receptfavoriter.se/recept/coleslaw.html?search=col

Både du och jag har våra egna sätt och knep för att den tillagade maten ska bli så god som möjligt för våra smaklökar och till dem som sitter ned vid bordet och äter tillsammans med oss. När det gäller ovanstående brukar jag göra på mitt sätt.

Entrecote: Torrkryddar bara, tycker att marinader är lite onödigt.

Coleslaw: Använder bara en grönsak, vitkål.

Potatistimbal: Det blir ingen timbal men lika gott att göra samma sak i en större form, ibland.

Bra att det finns så många receptsidor som ger inspiration.

Som sagt ”smaken är som baken, delad”.

Trevlig lördag!