Frusen färskjäst

När jag började blogga i mitten av 2019 såg jag ganska fort att det fanns ett intresse för det jag ville förmedla. Antalet besökare, och nuvarande besök stiger i snabb takt. Kul att någon vill följa det jag skriver.

I dessa tragiska tider med Corona stiger besökarantalet på bloggen i raketfart. Jag skrev ett inlägg 2019 om att frysa färskjäst:

/http://moggeboysmat.bloggo.nu/Frusen-farsk-jast/ 

Inget märkvärdigt, kan jag tycka.

Nu söker, med all tydlighet, massor av människor i vårt land efter att kunna frysa jäst eller inte. Bara under denna månad är det över 800 som hamnat på min blogg om just att frysa jäst. 200 varje dag som egentligen undrar om jäst går att frysa. Förmodligen för att kunna hamstra färsk jäst. Vilket absolut inte någon behöver göra.

Ni är alla välkomna, alla! Hoppas ni hittar mer än jäst... att ni hittar maträtter. Ni är välkomna.