Jag tycker att kött och olika grytor som tillagas i en riktig järngryta blir mycket godare. Fördelen med järngrytan är den kan användas både i ugnen och på spisen.

Så här gjorde jag:

   Fyllde botten på en järngryta med lök, krossade vitlöksklyftor, stjälkselleri, morot och klyftad citron

·         Köttet penslades med Hoisinsås, kryddade sedan med Örtsalt Toscana, svartpeppar och lite chiliflakes

·         Slutligen några deciliter vatten i grytan

·         In i ugnen, utan lock på grytan. Kör i ugnen 175 på grader, någonstans mellan 1,5 - 2 tim.

·         Stäng av ugnen, sätt på locket på grytan och låt den stå där en timma eller så.

Köttet passar utmärkt att serveras kallt tillsammans med en potatissallad.

Det färgglada på uppläggningsfatet är tärnad mango, urkärnad gurka och paprika

Ett recept på franska potatissallad kan du med lätthet googla dig fram till och modifiera den gärna med ingredienser, dressing och det du vill ha till potatisen såsom rödlök, vitlök och andra grönsaker te.x sparris.