Dags för fisk igen! 

  • Till två portioner använder jag 500 g färsk torskfilé
  • Salta fisken på sedvanligt sätt 
  • Smält 50 g smör
  • Pressa i saften från 1/2 citron
  • Värm ugnen till 125 grader
  • Placera delad torskfilé i en ugnsform
  • Häll citronsmöret över fisken
  • Strö över panko blandat med torkade örter 
  • Laga klart i ugnen
Gott till torskfilé är grönsaker tillagade i ugnen. Föreslår en påse från Findus betitlad "Andalusien style". Goda blandade grönsaker som tillagas enligt förpackningen. Kanske inte den bästa ekonomin i att köpa en sådan påse från frysdisken. Men det är både gott och bekvämt!

Unnar jag mig både färsk torskfilé och grönsaker i Andalusisk stil då fortsätter jag på den vägen och passar på att unna mig lite till. Det blir sjögrässallad som fiskhandlaren tillhandahåller. Riktigt gott! Bör provas till fisk!

Vill du ha något krämigt till fisken passar en klick grekisk yoghurt bra!