Att tillaga fisk är inte svårt. Antingen paneras den, görs i ugn, steks i stekpanna, kokas eller blir till fiskgryta, Ibland kan den rimmas etc. etc. Varje gång blir fisken god. Nästa fråga är vad man ska ha till fisken.

Hur man än tillagar själva fisken blir det en liten piff av vad som serveras till själva fisken.

Så är det egentligen alltid när du eller jag lagar mat. Du kan tillaga en högrev på ditt sätt och jag på mitt. Du kanske väljer en kryddig het gryta och jag kalops. Mycket handlar om vad vi har till vår lagade mat och hur vi väljer att göra den. Det finns hur många exempel som helst hur maten kan serveras. Några väljer att linda en kycklingfilé med bacon och andra att göra en gryta av filéerna. Grunden är ändå alltid densamma, huvudingrediensen. Sedan tillsätter vi saker som du eller jag tycker är gott. Eller så serverar vi olika tillbehör till det som är huvudingrediensen. I grunden har både du och jag samma, kött, fisk eller grönsak om det enbart ska vara vego.

På menyn idag: Färsk koljafilé med mos gjord av blomkål, broccoli och palsternacka. Jag tycker det är gott, du kanske hellre väljer kokt potatis, potatismos eller något helt annat. Gemensamt för oss är ändå koljafilé.

 Tycker det är förfärligt att färsk fisk är dyrt!