Inget snack utan att den här rätten går hem hos både barn och vuxna. Något annat skulle göra mig smått besviken. Den smakar gott och kan lätt bli en favorit. Ett flertal gånger har jag presenterat den här på Mogges Mat. Drar mig inte för att göra det en gång till! Det är ett middagstips som tål att upprepas många gånger och det är ett tips du ska ha i minnet och kanske prova någon gång.

Tycker det är ett gott betyg att en man i min närhet med stolthet åt tre portioner av "Korv i ugn". Fattas bara, legendaren Tore Wretman är upphovsmannen till rätten.

För mig är det en äkta favorit. Något alla kan laga utan att konstra till det. Alla gillar korv och barnen har inget emot chilisås av ketchuptyp eller ketchup.

Vill absolut att du ska prova "Korv i ugn"

Tillagningen får du här: http://moggeboysmat.bloggo.nu/Basta-korvratten/