För mig var det nytt att prova ett paket jag hittade för fisktillagning. Blev riktigt nyfiken på att prova. Det lilla paketet innehöll en stekpåse samt en påse kryddor bestående av salt, persilja, vitlök, senap, koriander, peppar, lök och chili.

Det blev inte alls dumt. Bättre har jag gjort. Paketet kommer från Kryddhuset.

Inte för att jag har problem med att krydda en vitfisk och tillaga fisk, provade detta mest som en rolig grej. Fortsättningsvis lagar jag fisken på mitt vanliga sätt. Roligt att prova en ”revolutionerande” idé.

Fisken idag: Koljafilé från Nordostatlanten.

Med en kall dillsås, soltorkade tomater, babyspenat och potatis blev det en bra middag.

När jag tillagade jag fisken tänkte jag på en av sönerna som är kock, med fisk som specialitet, han skulle nog tycka att stekpåse där går gränsen när det gäller att tillaga fisk. Jag håller med.

Riktigt dumt att hitta på en stekpåse för fisk inkluderande kryddor med mycket salt. KÖP INTE DET!!