Pannbiffsfest på gång! Full fart på stekjärnen. Bra med två stekjärn när det är 2kg färs som ska stekas. Pannbiff är perfekt, både vuxna och barn äter det med förtjusning. Hoppas biffarna bli klara till kl. 19 ikväll.  Då drar en annan fest igång. MoDo Hockey möter Bofors hemma i Fjällräven Center i Ö-vik. Det kommer att bli en tuff och tät match som kräver mer taktik och strategi för att MoDo ska gå segrande ur den striden än vad som krävs för att tillaga 2kg pannbiff. Av förklarliga skäl kan jag inte se matchen live, är lite lång att åka från Kristianstad till Örnsköldsvik. Följer givetvis matchen hemmifrån.

En sak vet jag och det är att pannbiffarna är goda. Hur utfallet blir i matchen MoDo Bofors kan jag bara tippa. Tippar 2-1 till MoDo. Kanske ute på hal is nu.

Mina pannbiffar görs så här idag:

2 kg blandfärs med endast 10% fetthalt

2 ägg

2 mosade potatisar, tillsammans med lite vispgrädde

Kryddor enligt nedan, allt efter tycke och smak:

Salt

Mald vitpeppar

Mald kryddpeppar

Örtsalt

Gul lök, riven på det finaste skäret på rivjärnet

Kikkomansoya

HP-sauce

Vinner mitt favoritlag MoDo Hockey ikväll kommer mina pannbiffar fortsättningsvis att bära namnet MoDo-biffar. Om inte, blir det som hittills, pannbiffar. Det blir nog MoDo-biffar, ändå. Håller på mitt lag i med- och motgång. Inget sliter ut ett MoDo-hjärta!

Slut MoDo - Bofors: 4-3. Firar med en MoDO-biff!